De paarden zijn ingedeeld in verschillende prijsklasses.

Prijs klasse 1 is van 0 tot 3000 euro,

Prijsklasse 2 is van 3000 tot 7000 euro

Prijsklasse 3 7000 tot 10000 euro

Prijsklasse 4 is 10000 en hoger

 

TE KOOP

 

 

 

Jacky Boy

 

Een hele knappe, jonge ruin van Charmeur. Mooi correct gebouwd paard met een goed karakter. Mooi front! Hij komt uit een goede moederlijn, moeder is van Ziesto. Jackyboy is nog niet zadelmak, kent al wel  het longeren en hij heeft ook al een zadel op zijn rug gehad. Hij  heeft een actief ondertredend achterbeen, veel uitstraling en veel balans, schakelt makkelijk en heeft een fijn karakter.

Hij is  trailermak.

Jackyboy  lijkt een belofte voor de toekomst!

Filmpje: https://youtu.be/r_MHuVVM2qo

 

Prijsklasse 3

 

jack1

 

 

 

 

DAZONELA

VERKOCHT

 

Zeer chique en brave merrie, van 1.65. Superfijne merrie om te rijden, veel looplust, sensibel maar laat zich fijn rijden. Zeer veel aanleg voor het hogere werk. 8 jaar, M2  dressuur, thuis verder doorgetraind. Springt een wissel, veel souplesse. Paard met veel uitstraling, met een zeer aktief ondertredend achterbeen. Afstamming Valdez  x Elcaro. Blikvanger!

DSC_0149

>Klik hier voor meer foto’s<

 

Prijsklasse 4

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

DUFAULAN

 VERKOCHT

Dufaulan is een mooie 8-jarige ruin, met heel veel potentie. Hij  is gereden op M/Z niveau, en heeft een stokmaat van 1.68. De afstamming is Voice x Don Primaire, de moeder van Dufaulan is onlangs Z dressuur geworden. Het is een heel lieve, sensibele ruin, met erg veel talent om hogerop te komen in de dressuursport.Hij is snel, lenig, en laat zich heel gemakkelijke verzamelen.

 

>Klik hier voor meer foto’s<

 

Prijsklasse 3

DSC_0042

 

volgende >