Sinds maart 2020 is stal Annas hoeve in het bezit van een prachtige, compleet uitgevoerde paardenwagen. De Fiat heeft een Ameline opbouw en is voorzien van alle luxe. Er is een ruimte in de wagen om comfortabel te zitten en wat te eten of te drinken. Het rijgenot is ongekend, een verlengde uitvoering met alle denkbare extra’s en voorzieningen.

Ook voor de paarden is het veilig reizen, de wagen is ruim en voorzien van vele opties zoals camera toezicht en ventilatie.

Deze wagen wordt gebruikt voor de paarden van de stal, maar hij kan ook gereserveerd worden als paarden taxi. Ook voor grotere afstanden of vervoer naar het buitenland is mogelijk.

Verder bieden we nog een bijzondere service aan: vervoer naar de wedstrijd en wedstrijdbegeleiding/coaching in 1! jij en je paard(en) worden comfortabel naar de wedstrijd vervoerd, tijdens het losrijden word je geholpen om zo optimaal mogelijk te presteren in de ring. Daarna bespreken we hoe het gegaan is, en wat de verbeterpunten zijn voor de volgende keer. Uiteraard hoort het groomen erbij!  Dus wil je het maximale uit je wedstrijd halen, neem dan contact op voor meer info of reserveren!

Voor meer informatie of reserveren mail: info@stalannashoeve.nl